Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Natalia40

Zadanych pytań: 470

05.01.2016 17:34

Sernik z aromatem migdałowym czy rumowym?

Odpowiedzi (69)

ania2610

Zadanych pytań: 4

05.01.2016 18:48

zależy z czym sernik: z rodzynkami, czy owocami - zwykle jednak daję skórki z pomarańczy w syropie, a jeśli nie mam to kilka kropli aromatu pomarańczowego

Stenka

Zadanych pytań: 467

05.01.2016 18:49

migdałowy daję do makowców, do sernika tylko cukier waniliowy

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.01.2016 19:10

z cukrem waniliowym lub cytryną

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

05.01.2016 19:23

dodaję cukier waniliowy

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

05.01.2016 19:23

nie dodaję aromatów

bietka

Zadanych pytań: 563

05.01.2016 19:39

do sernika cytrynowy albo pomarańczowy

Marta1986

Zadanych pytań: 859

05.01.2016 19:39

z migdałowym aromatem

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.01.2016 19:41

Ja nie dodaję aromatów jedynie skórkę cytrynową. Ale jeśli już miałabym wybierać to jednak rumowy.

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

05.01.2016 19:56

nie dodaję gotowych aromatów, wolę skórkę cytrynową lub odrobinę wanilii

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.01.2016 19:58

W tym wypadku wybrałabym aromat migdałowy. Osobiście daję aromat : waniliowy, cytrynowy, pomarańczowy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak