Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Natalia40

Zadanych pytań: 470

05.01.2016 17:34

Sernik z aromatem migdałowym czy rumowym?

Odpowiedzi (69)

Futka

Zadanych pytań: 2

06.01.2016 00:12

Jeśli miałabym wybierać spośród tych dwóch to polecam migdałowy, choć najbardziej lubię waniliowy (najlepiej z naturalnej wanilii) :)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

06.01.2016 00:12

cytrynowy lub pomarańczowy

Izabela9

Zadanych pytań: 25

06.01.2016 07:26

Ja nie dodaje aromatów do sernika

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

06.01.2016 09:14

Myślę, że lepszy migdałowy

Wacław

Zadanych pytań: 1269

06.01.2016 09:45

nie lubię aromatyzowanych serników

Izka192

Zadanych pytań: 419

06.01.2016 12:13

bez aromatu jest najlepszy, a jak jakiś ma być to cytrynowy

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.01.2016 12:34

u mnie bez aromatu

Ela15

Zadanych pytań: 1414

06.01.2016 13:41

nie dodaję aromatów do sernika

anka1988

Zadanych pytań: 25

06.01.2016 13:56

i ja też nie dodaję sztucznych aromatów, jak już bym miała coś dać to starłabym skórkę z cytryny albo z pomarańczy. często daję wyciśnięty sok z cytryny.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

06.01.2016 14:31

jak już to wolę migdałowy, rumowy do babki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak