Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Natalia40

Zadanych pytań: 470

05.01.2016 17:34

Sernik z aromatem migdałowym czy rumowym?

Odpowiedzi (69)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

05.01.2016 20:01

nie przepadam za aromatami

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.01.2016 21:04

Nie przepadam za aromatami, jeśli dodaję to waniliowy lub sok i skórkę z cytryny

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

05.01.2016 21:11

Nie dodaje aromatów, tylko samemu robiony cukier waniliowy

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

05.01.2016 21:18

jeśli mam wybierać to rumowy

misia53

Zadanych pytań: 339

05.01.2016 21:49

Tak jak pisała Ania zależy jaki sernik . Robię i migdałowy i z pomarańczowym akcentem czy wanilią ale bardzo ostrożnie podchodzę do aromatów , nie lubię mocnego zapachu

irenka

Zadanych pytań: 888

05.01.2016 22:14

ja nie dodaję aromatów do sernika

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

05.01.2016 22:16

wolę aromat migdałowy, ale używam sporadycznie i raczej nie do serników

Barbara13

Zadanych pytań: 21

05.01.2016 22:45

jeżeli już dodaję do sernika aromat to cytrynowy,waniliowy lub pomaraćczowy

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

05.01.2016 23:59

Do sernika jedynie waniliowy :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

06.01.2016 00:00

robiłam już serniki w różnych smakach (pieczone, gotowane i na zimno), ale najbardziej pasuje mi naturalna skórka z cytryny lub pomarańczy abo domowy alkoholowy wyciąg z tych skórek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak