Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Natalia40

Zadanych pytań: 470

05.01.2016 17:34

Sernik z aromatem migdałowym czy rumowym?

Odpowiedzi (69)

Ania84

Zadanych pytań: 67

07.01.2016 22:11

jak juz muszę to dodaję waniliowy :)

asiatok

Zadanych pytań: 15

07.01.2016 22:15

Wolę z naturalną wanilią!

Damiano

Zadanych pytań: 0

08.01.2016 08:08

ja wolę z migdałowym

Ola1984

Zadanych pytań: 295

08.01.2016 08:11

U mnie z reguły skórka starta z pomarańczy lub cytryny i domowy ekstrakt z wanilii.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

08.01.2016 12:56

Zawsze dodaje sok z cytryny i pomarańczy

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

08.01.2016 17:40

u mnie aromat waniliowy i skórka pomarańczowa

Róża1

Zadanych pytań: 7

08.01.2016 23:09

skórkę z cytryny tylko dodaję do sernika

as28

Zadanych pytań: 294

09.01.2016 21:09

dla mnie migdałowy , ale najlepiej nie dodawać

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

11.01.2016 13:13

bez żadnych aromatów z prawdziwym rumem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak