Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika37

Zadanych pytań: 40

06.10.2013 00:36

Szarlotkę robicie z surowych jabłek czy może z lekko podduszonych

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.10.2013 07:05

czasami robię z surowych,ale częściej ze smażonych jabłek:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.10.2013 00:47

Raczej zawsze z lekko podduszonych

Beata73

Zadanych pytań: 1093

06.10.2013 10:11

zawsze z podduszonych

Odpowiedzi (46)

Noruas

Zadanych pytań: 232

06.10.2013 00:38

robię i tak i tak ;) zawsze wychodzi smacznie ;)

misia53

Zadanych pytań: 339

06.10.2013 00:54

Ja jabłuszka podduszam

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

06.10.2013 01:10

surowe starte na grubszych oczkach a duszone to jabłka w kawałeczkach

pati100015

Zadanych pytań: 10

06.10.2013 01:22

kroję w kostkę i podduszam z cynamonem , goździkami i cukrem; ale lubię czuć delikatne kawałki;

Izabela9

Zadanych pytań: 25

06.10.2013 07:04

W sezonie gdy mam swoje jabłka robie z surowych, a w zimie mam jabłka gotowe na szarlotke w słoikach.

okrysia

Zadanych pytań: 79

06.10.2013 07:31

różnie, ale chyba z podduszonych jest lepsza, smaczniejsza

berys18

Zadanych pytań: 1434

06.10.2013 07:32

robię z surowych

Janina

Zadanych pytań: 159

06.10.2013 07:38

Robię ze świeżych startych na grubym tarku oraz z podsmażonych. Bywa i tak , że daję na ciasto świeże ćwiartki jabłek posypuję cynamonem i na to wykładam jabłuszka duszone, ale to wtedy jak chcę, żeby było grubo jabłek -jest wspaniała taka szarlotka;)

iwi

Zadanych pytań: 115

06.10.2013 07:57

Z podduszonych z cynamonem

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

06.10.2013 08:07

Ja na zimę zawsze kilka słoików podduszonych i już gotowych jabłek na szarlotkę robię, w zależności od rodzaju szarlotki niekiedy używam tych ze słoika a niekiedy surowych pokrojonych w talarki albo startych.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak