Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika37

Zadanych pytań: 40

06.10.2013 00:36

Szarlotkę robicie z surowych jabłek czy może z lekko podduszonych

Odpowiedzi (46)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

06.10.2013 08:13

robię z takich ze słoika

Ola1984

Zadanych pytań: 295

06.10.2013 08:18

Zależy czy daję jeszcze inne składniki do jabłek. Z reguły z podsmażonych, ale szarlotkę np. węgierską robię z surowych.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

06.10.2013 08:37

jabłka do szarlotki ja przesmażam

Stenka

Zadanych pytań: 467

06.10.2013 08:40

Robię różne wersje więc i jabłka przygotowuję róznie

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

06.10.2013 08:47

robię z surowych

anemon

Zadanych pytań: 163

06.10.2013 08:50

Robię i z takich i z takich jabłek, oba sposoby na szarlotkę są smaczne.

ana1

Zadanych pytań: 51

06.10.2013 08:51

podsmażam jabłka

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

06.10.2013 08:52

robię z surowych

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

06.10.2013 08:55

Ja przecieram na tarce :)

monisia1977

Zadanych pytań: 15

06.10.2013 09:00

z takich i takich

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak