Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika37

Zadanych pytań: 40

06.10.2013 00:36

Szarlotkę robicie z surowych jabłek czy może z lekko podduszonych

Odpowiedzi (46)

MagdaXXX

Zadanych pytań: 318

06.10.2013 09:08

delikatnie przesmażam

noninka77

Zadanych pytań: 33

06.10.2013 09:09

i tak i tak:)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

06.10.2013 09:11

Raczej z surowych

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.10.2013 09:14

robię z surowych jabłek

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.10.2013 09:21

ja robię z lekko podduszonych

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

06.10.2013 09:23

ze smażonymi i dodaję galaretkę do nich

pestka

Zadanych pytań: 424

06.10.2013 09:24

robię że świeżo startych jabłek

Aga-25

Zadanych pytań: 3

06.10.2013 09:39

duszę z cynamonem i galaretką

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

06.10.2013 09:40

Z surowych startych na grubych oczkach tarki. Ciasto zanim wyłożę jabłka, przecieram białkiem z jajka i posypuję bułka tatrą - zapobiega to wchłanianiu przez ciasto soku z jabłek i powstaniem tzw. zakalca.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.10.2013 10:02

różnie. do kruchego ciasta daję duszone, do ucieranego lub biszkoptowego- surowe :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak