Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika37

Zadanych pytań: 40

06.10.2013 00:36

Szarlotkę robicie z surowych jabłek czy może z lekko podduszonych

Odpowiedzi (46)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

06.10.2013 10:04

podduszonych

kasienka23

Zadanych pytań: 512

06.10.2013 10:08

różnie robię, jesienią z surowych jabłek a zimą z podduszanych

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

06.10.2013 10:13

różnie, zależy też jakie jabłka używam, czy bardzo soczyste i czy są starte na tartce czy pokrojone, starte podduszam, pokrojone nie;

Mniam

Zadanych pytań: 87

06.10.2013 10:16

Jeżeli są twarde to podsmażam, ale jeśli miękkie to surowe.

gibli

Zadanych pytań: 20

06.10.2013 10:36

moja szarlotka często jest z surowych jabłek, ale czasami z podduszonych, ale wolę z tych świeżych:)

Seba

Zadanych pytań: 1313

06.10.2013 10:53

przeważnie ze surowych

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.10.2013 10:54

szarlotkę robię z surowych jabłek

margaret

Zadanych pytań: 4

06.10.2013 10:58

jak szarlotka to tylko z surowych jabłek:)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

06.10.2013 11:00

najczęściej z surowych

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

06.10.2013 11:02

najczęściej z surowych jabłek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak