Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

01.02.2014 08:37

tradycyjny schabowy robicie z kością czy bez kości?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

01.02.2014 09:17

robię bez kości

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.02.2014 09:36

robię bez kości bo tak wolę

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

01.02.2014 09:18

też zazwyczaj robię bez kości:)

Odpowiedzi (47)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

01.02.2014 08:41

tradycyjny schabowy w panierce robię bez kości, na grilla natomiast z kością

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

01.02.2014 08:42

bardzo lubię z kością ale najczęściej robię bez kości

Malinka

Zadanych pytań: 302

01.02.2014 08:42

Wolimy zdecydowanie bez kości :)

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

01.02.2014 08:44

bez kości zdecydowanie

Ola1984

Zadanych pytań: 295

01.02.2014 08:44

Robię bez kości.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

01.02.2014 08:47

Robię bez kości

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

01.02.2014 08:47

bez kości)))

Aga-25

Zadanych pytań: 3

01.02.2014 08:52

tylko bez kosci

anemon

Zadanych pytań: 163

01.02.2014 09:01

Lubię kotlety z kością, ale najczęściej robię bez.

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

01.02.2014 09:03

Wolę bez kości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak