Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

01.02.2014 08:37

tradycyjny schabowy robicie z kością czy bez kości?

Odpowiedzi (47)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

01.02.2014 09:04

często z kosteczką bo jest bardziej soczysty

PIOTR11

Zadanych pytań: 60

01.02.2014 09:05

bardzo lubię z kością

ana00

Zadanych pytań: 231

01.02.2014 09:08

zdecydowanie bez kosci

berys18

Zadanych pytań: 1434

01.02.2014 09:12

ja smażę bez kości, ale jak obiad robi mąż to mamy schab z kością

Megg

Zadanych pytań: 69

01.02.2014 09:14

Robię bez kości

Seba

Zadanych pytań: 1313

01.02.2014 09:15

ja też robię bez kości

gosia1988

Zadanych pytań: 526

01.02.2014 09:19

wolimy bez kości :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.02.2014 09:22

zawsze bez kości

adelajda

Zadanych pytań: 234

01.02.2014 09:26

też robię bez kości :)

Magula

Zadanych pytań: 556

01.02.2014 09:28

Ja robię zawsze bez kości.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak