Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

01.02.2014 08:37

tradycyjny schabowy robicie z kością czy bez kości?

Odpowiedzi (47)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

01.02.2014 09:34

częściej robię bez kości

mela25

Zadanych pytań: 400

01.02.2014 09:38

wolę bez kości

natalia.doradca

Zadanych pytań: 45

01.02.2014 09:43

Wolę bez kości

aniagdz

Zadanych pytań: 5

01.02.2014 10:01

osobiście wolę bez kości

patryska76

Zadanych pytań: 24

01.02.2014 10:02

Ja osobiście wolę bez kości i taki sposób też go przyrządzam ;-)

as28

Zadanych pytań: 294

01.02.2014 10:04

powiem szczerze ze zawsze robie bez kosci

gosia56

Zadanych pytań: 466

01.02.2014 10:05

zawsze robię bez kości schabowy

Czyki

Zadanych pytań: 72

01.02.2014 10:19

Przeważnie bez kości, ale z kością jest smaczniejszy:)

Lidia6

Zadanych pytań: 475

01.02.2014 10:23

ja robię bez kości

halina17

Zadanych pytań: 271

01.02.2014 10:32

Schabowe robię bez kości.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak