Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

01.02.2014 08:37

tradycyjny schabowy robicie z kością czy bez kości?

Odpowiedzi (47)

Janina

Zadanych pytań: 159

01.02.2014 10:33

Bardzo lubię z kością bo jest smaczniejszy i czasem taki robię ale częściej robię bez kości;)

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

01.02.2014 10:58

Ja robię zawsze bez kości

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

01.02.2014 11:05

robię bez kości

Iwona32

Zadanych pytań: 103

01.02.2014 11:08

bez kości zawsze:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

01.02.2014 11:32

schabowy bez kosci

AgaS10

Zadanych pytań: 650

01.02.2014 11:38

bez kości:)

pestka

Zadanych pytań: 424

01.02.2014 11:55

częściej robię bez kości , ale z kosteczką też mi smakuje

Ela15

Zadanych pytań: 1414

01.02.2014 12:04

przeważnie bez kości ale z kością bardziej smakuje

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

01.02.2014 12:22

Ja przygotowuję schabowe bez kości.

mirecka12

Zadanych pytań: 66

01.02.2014 12:38

zdecydowanie bez kosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak