Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

17.01.2014 08:53

typowego schaboszczaka smażycie na oleju czy na smalcu?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Renata9

Zadanych pytań: 329

17.01.2014 08:53

na oleju smażę

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.01.2014 08:57

smażę na oleju rzepakowym

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

17.01.2014 10:14

zawsze na oleju rzepakowym

Odpowiedzi (43)

krystyna330

Zadanych pytań: 228

17.01.2014 08:53

ja na smalcu

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.01.2014 08:54

smażę na oleju

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

17.01.2014 08:57

smażę na oleju

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

17.01.2014 08:58

smażę na oleju :)

Romanowka

Zadanych pytań: 28

17.01.2014 08:59

smażę na oleju

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

17.01.2014 09:00

zawsze na oleju :)

dodi

Zadanych pytań: 256

17.01.2014 09:02

smaże na oleju

Monia

Zadanych pytań: 7

17.01.2014 09:02

Wszystkie mięsa na oleju, również schab :)

brioszka

Zadanych pytań: 26

17.01.2014 09:03

na oleju albo piekę w piekarniku :)

norweska20

Zadanych pytań: 400

17.01.2014 09:11

smażę na oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak