Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

17.01.2014 08:53

typowego schaboszczaka smażycie na oleju czy na smalcu?

Odpowiedzi (43)

Róża1

Zadanych pytań: 7

17.01.2014 09:30

smażę na oleju:-)

berys18

Zadanych pytań: 1434

17.01.2014 09:31

smażę na oleju

treonina

Zadanych pytań: 1213

17.01.2014 09:41

przeważnie na oleju

Piter 31

Zadanych pytań: 60

17.01.2014 09:46

Smażę na oleju.

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

17.01.2014 09:47

wszystko smażę na oleju

Iwona32

Zadanych pytań: 103

17.01.2014 09:52

na oleju zawsze

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.01.2014 10:01

Smażę na oleju,bo nie używam smalcu,chociaz wiem że kiedyś tylko na smalcu się smazyło.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

17.01.2014 10:03

ja na oleju

Ola1984

Zadanych pytań: 295

17.01.2014 10:10

Smażę na oleju rzepakowym.

Barbara13

Zadanych pytań: 21

17.01.2014 10:10

Najczęściej na oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak