Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

17.01.2014 08:53

typowego schaboszczaka smażycie na oleju czy na smalcu?

Odpowiedzi (43)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

17.01.2014 12:12

smażę na oleju

Kasia36

Zadanych pytań: 463

17.01.2014 22:06

podobno trzeba je smażyć na smalcu ale ja je smażę na oleju, na smalcu tylko wtedy gdy nie ma oleju w domu

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

18.01.2014 21:32

Ja smażę na oleju lub oliwie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak