Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krystyna330

Zadanych pytań: 228

17.01.2014 08:53

typowego schaboszczaka smażycie na oleju czy na smalcu?

Odpowiedzi (43)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

17.01.2014 10:22

smaze na margarynie,smalcu wogóle nie używam

Lidia6

Zadanych pytań: 475

17.01.2014 10:26

zawsze na oleju

Ania321

Zadanych pytań: 179

17.01.2014 10:44

smażę na oleju :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.01.2014 10:50

na oleju rzepakowym

migotka28

Zadanych pytań: 20

17.01.2014 10:57

wszystko co smażę smażę na oleju ale schabowy na smalcyku jest lepszy

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

17.01.2014 11:11

ja smażę na oleju z dodatkiem smalcu;)

bogusia19

Zadanych pytań: 7

17.01.2014 11:28

również na oleju

sara1

Zadanych pytań: 478

17.01.2014 11:29

na smalcu,a pod koniec daję masełko

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

17.01.2014 11:34

przeważnie smażę na oleju

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.01.2014 11:34

na oleju smażę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak