Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

basiulka20088

Zadanych pytań: 69

02.01.2014 22:17

ubijając białka jaj do biszkoptu robicie to w suchej metalowej misie czy w takiej najzwyklejszej plastikowej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

02.01.2014 22:21

Czasem ubijam w zimnej metalowej,czasem w szklanej ale też w plastikowej.Ważne aby miska była sucha:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

02.01.2014 22:24

ubijam w plastikowej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.01.2014 22:23

Ja ubijam w plastikowej

Odpowiedzi (44)

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

02.01.2014 22:21

zawsze ubijam w plastikowej

erym

Zadanych pytań: 24

02.01.2014 22:22

a ja w metalowej

Romanowka

Zadanych pytań: 28

02.01.2014 22:23

w zależności co mi się pierwsze dostanie w ręce

norweska20

Zadanych pytań: 400

02.01.2014 22:24

ubijam w plastikowej misce

Edith85

Zadanych pytań: 20

02.01.2014 22:24

Zawsze w suchej plastikowej misce i nigdy mikserem, zawsze trzepaczką.

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

02.01.2014 22:24

zawsze w metalowej

iwi

Zadanych pytań: 115

02.01.2014 22:26

Zależy jaką mam pod ręką

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

02.01.2014 22:27

w metalowej

Karolcia12

Zadanych pytań: 585

02.01.2014 22:27

w misce plastikowej

Milka100

Zadanych pytań: 76

02.01.2014 22:29

ja w plastikowej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak