Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

basiulka20088

Zadanych pytań: 69

02.01.2014 22:17

ubijając białka jaj do biszkoptu robicie to w suchej metalowej misie czy w takiej najzwyklejszej plastikowej?

Odpowiedzi (44)

Malinka

Zadanych pytań: 302

03.01.2014 08:02

Ja ubijam albo w szklanej, albo w plastikowej, ale zawsze sprawdzam, czy jest sucha i przypadkiem nie zatłuszczona.

pestka

Zadanych pytań: 424

03.01.2014 08:07

ubijam w plastikowej

Janina

Zadanych pytań: 159

03.01.2014 08:14

Zawsze w plastikowej ubijam;)

dodi

Zadanych pytań: 256

03.01.2014 08:21

zazwyczaj w metalowej

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

03.01.2014 08:37

jak dla mnie nie ma różnicy w czym tylko np czy mieszaki są idealnie czyste i suche ,miska także i białka schłodzone.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

03.01.2014 08:52

przeważnie w plastikowej

Pyszota

Zadanych pytań: 85

03.01.2014 09:34

ja zawsze w plastikowej

borgia

Zadanych pytań: 89

03.01.2014 09:41

Nie lubię metalowych misek i używam ich jedynie do ubijania na parze. Gdy tego nie muszę - używam plastikowej.

Rycerz

Zadanych pytań: 75

03.01.2014 09:47

Najczęściej w plastikowej

margaret

Zadanych pytań: 4

03.01.2014 10:04

zależy jaką mam pod ręką, w jednej i drugiej dobrze się ubija:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak