Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

basiulka20088

Zadanych pytań: 69

02.01.2014 22:17

ubijając białka jaj do biszkoptu robicie to w suchej metalowej misie czy w takiej najzwyklejszej plastikowej?

Odpowiedzi (44)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

02.01.2014 23:27

zazwyczaj w plastikowej

Rafcio

Zadanych pytań: 2

02.01.2014 23:38

ja w każdej byle sucha byla

sanielcia

Zadanych pytań: 34

02.01.2014 23:39

tylko w metalowej

paulina2157

Zadanych pytań: 17

02.01.2014 23:43

jaką mam pod ręką ale zazwyczaj jest to plastikowa miska

Iwusia

Zadanych pytań: 242

02.01.2014 23:49

ja ubijam w plastikowej misce

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

02.01.2014 23:53

W plastikowej

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

03.01.2014 00:12

Nigdy nie ubijałam w metalowej...

Kasia35

Zadanych pytań: 218

03.01.2014 07:20

zawsze ubijam w plastikowej

Ola1984

Zadanych pytań: 295

03.01.2014 07:26

Piana z białek nie ubije się jeśli miska jest tłusta lub w jakikolwiek inny sposób zabrudzona, podobnie jak mieszadła. Nie ubijam w plastikowej, najlepiej jest ubijać pianę w misce szklanej lub metalowej, białka nie wchodzą w reakcje z plastikiem i ładnie się ubijają.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

03.01.2014 07:30

bardzo różnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak