Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

basiulka20088

Zadanych pytań: 69

02.01.2014 22:17

ubijając białka jaj do biszkoptu robicie to w suchej metalowej misie czy w takiej najzwyklejszej plastikowej?

Odpowiedzi (44)

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.01.2014 22:40

w plastikowej misce

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

02.01.2014 22:42

i w takiej i w takiej,różnie,ubije się tak samo

bhb8

Zadanych pytań: 1

02.01.2014 22:45

Zależy co jest pod ręką. Miska nie ma znaczenia.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

02.01.2014 22:50

Ja ubijam w tym co mam pod ręką - musi być tylko dokładnie suche.

Beatris

Zadanych pytań: 43

02.01.2014 22:50

Zależy jaką mam pod ręką, czasami w metalowej, czasami w plastikowej.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.01.2014 22:51

Ubijam w suchej plastikowej misce.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

02.01.2014 22:57

zawsze w suchej plastikowej bo takową mam w komplecie z robotem

Niki22

Zadanych pytań: 46

02.01.2014 23:10

ja w suchej metalowej

Sroczka

Zadanych pytań: 513

02.01.2014 23:10

Ważne, żeby miska była sucha.

migotka28

Zadanych pytań: 20

02.01.2014 23:16

mam i metalową i plastikową,ubijam w tej którą mam wolną albo która wpadnie mi w ręce ważne żeby była sucha aby białka dobrze się ubijały

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak