Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.07.2015 21:46

Ugotowałam bigos z cukinii, teraz wiem, że dużo za dużo, nie zjemy takiej ilości. Mroziliście może?, nadaje się póżniej do jedzenia czy będzie z niego raczej "maziuta"?

Odpowiedzi (57)

Konczi

Zadanych pytań: 632

14.07.2015 07:48

włóż do słoików z pewnością będzie lepszy niż mrożony

pestka

Zadanych pytań: 424

14.07.2015 07:58

takiego bigosu nie mroziłam , zawekowałam do słoikow

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

14.07.2015 08:09

mroziłam, nie był najgorszy

Renata9

Zadanych pytań: 329

14.07.2015 08:13

Lepiej chyba włożyć do słoików i zapasteryzować.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

14.07.2015 08:47

tak jak piszą wczesniej, w słoiku jest lepszy

Motorek

Zadanych pytań: 1446

14.07.2015 09:02

z cukinii nie mroziłem bigosu

dodi

Zadanych pytań: 256

14.07.2015 09:15

z cukinii nigdy nie mroziłam

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

14.07.2015 09:18

nie robiłam bigosu z cukinii ale skoro z kapusty można mrozić to możesz spróbować też z cukinią

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.07.2015 09:37

Z tego co piszecie słoiki są lepszym rozwiązaniem, z którego skorzystam, dzięki bardzo:)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

14.07.2015 09:37

Mroziłam już z cukinii i nadaje się do jedzenia,jednak ja wolę włożyć do słoika i zapasteryzować:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak