Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.07.2015 21:46

Ugotowałam bigos z cukinii, teraz wiem, że dużo za dużo, nie zjemy takiej ilości. Mroziliście może?, nadaje się póżniej do jedzenia czy będzie z niego raczej "maziuta"?

Odpowiedzi (57)

marzut

Zadanych pytań: 4

14.07.2015 09:48

można zamrozić, ale można także dać do słoika i zapasteryzować :)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

14.07.2015 10:30

myślę, że spokojnie można zamrozić

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.07.2015 10:36

nigdy nie mroziłam ale na pewno można tylko cukinia po rozmrozeniu nie będzie juz taka jak na swieżo

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

14.07.2015 10:36

ja nie mroziłam

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.07.2015 10:41

spokojnie możesz zamrozić, będzie smaczny

Róża1

Zadanych pytań: 7

14.07.2015 11:05

ja bym zagotowała do słoika :-)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

14.07.2015 11:10

mroziłam i wekowałam w słoiki było ok

Janina

Zadanych pytań: 159

14.07.2015 11:11

Na pewno możesz założyć do słoików. Mrożenia nie polecam;)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

14.07.2015 11:27

ja takie dania mrożę i nic złego sie nie ndzieje

anemon

Zadanych pytań: 163

14.07.2015 11:41

Akurat dla mnie bigos z cukinii jest dużo lepszy ze słoika, robię dokładnie tak jak napisała @Jadwiga/Jaga85.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak