Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

13.07.2015 21:46

Ugotowałam bigos z cukinii, teraz wiem, że dużo za dużo, nie zjemy takiej ilości. Mroziliście może?, nadaje się póżniej do jedzenia czy będzie z niego raczej "maziuta"?

Odpowiedzi (57)

inka2012

Zadanych pytań: 3

14.07.2015 16:15

nie mroziłam nigdy bigosu

gosia1988

Zadanych pytań: 526

14.07.2015 16:43

Ja mrożę jak mam większą ilość

Futka

Zadanych pytań: 2

14.07.2015 16:49

Ja raczej zagotowałabym bigosik do słoików :)

jola91

Zadanych pytań: 23

14.07.2015 17:04

Mi mrożony nie smakuje, więc proponuję tak jak inni zawekować w słoiki.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.07.2015 17:56

włożyłabym do słoików zapewne będzie lepszy

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

14.07.2015 18:42

będzie bardziej miękki jak zamrozisz,mniej smaczny

Helena63

Zadanych pytań: 14

14.07.2015 19:45

nawet nie wiedziałam że można robić bigos z cukinii. ja na twoim miejscu część bym zamroziła, resztę do słoiczków i zagotować.za rok zobaczysz jak się przechowują

Kasnaj

Zadanych pytań: 154

14.07.2015 19:47

nigdy nie mroziłam takiego bigosu

Gracer

Zadanych pytań: 124

14.07.2015 19:57

nie mroziłby raczej bym wsadził w słoiki

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

14.07.2015 21:11

Możesz spokojnie zamrozic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak