Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

21.09.2015 13:57

Ususzyłam trochę śliwek węgierek. Jak je teraz przechowywać? W szczelnie zamkniętym pojemniku, czy w przewiewnym woreczku? A może macie jakieś inne sposoby?

Odpowiedzi (45)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

21.09.2015 15:48

chyba najlepiej w papierowej lub materiałowej torebce

irenka

Zadanych pytań: 888

21.09.2015 15:54

ja przechowuję w papierowej torebce lub w woreczku płóciennym

luna76

Zadanych pytań: 4

21.09.2015 16:12

w woreczku lnianym, njalepiej

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

21.09.2015 16:16

w papierowej torebce

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

21.09.2015 16:26

a w słoiku nie można? dlaczego?

Justi2401

Zadanych pytań: 10

21.09.2015 16:54

Ja zawsze przechowuję w torebce papierowej :)

dom-agi

Zadanych pytań: 2

21.09.2015 17:11

Lniany woreczek lub papierowa torebka :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

21.09.2015 17:24

Ją trzymał w papierowej torebce i pojemniczku plastikowym.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

21.09.2015 17:57

Wszystkie suszone owoce jabłka, gruszki i śliwki trzymam w szklanym słoju, tak robię od lat.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

21.09.2015 17:59

w papierowej przechowywac najlepiej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak