Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

21.09.2015 13:57

Ususzyłam trochę śliwek węgierek. Jak je teraz przechowywać? W szczelnie zamkniętym pojemniku, czy w przewiewnym woreczku? A może macie jakieś inne sposoby?

Odpowiedzi (45)

Klausia

Zadanych pytań: 251

22.09.2015 13:20

Ja trzymałabym w słoiku lub metalowym pojemniku po ostatniej inwazji moli.

magda1976

Zadanych pytań: 1

22.09.2015 14:54

Najlepiej w płóciennym woreczku

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

22.09.2015 17:49

U mnie w domu rodzinnym zawsze wisiały w płóciennym woreczku... ale teraz te sklepowe są do "bani" wiec czasem trzymam je w lodówce w komorze 0 :)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

22.09.2015 22:17

Najlepiej w papierowej torebce

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

22.09.2015 23:21

U mnie zawsze trzymane są w papierowych torebkach (swoją drogą, porcja się suszy na wigilię;)). Ale grzyby to w szklanym słoju, obowiązkowo 1-2 listki laurowe do słoika - tak mnie Mama nauczyła :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak