Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

21.09.2015 13:57

Ususzyłam trochę śliwek węgierek. Jak je teraz przechowywać? W szczelnie zamkniętym pojemniku, czy w przewiewnym woreczku? A może macie jakieś inne sposoby?

Odpowiedzi (45)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

22.09.2015 08:57

w torebce papierowej

Wacław

Zadanych pytań: 1269

22.09.2015 09:11

w woreczku materiałowym

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

22.09.2015 10:08

ja przechowuję w woreczku

Futka

Zadanych pytań: 2

22.09.2015 10:20

Ja suszę jabłka oraz śliwki i zawsze trzymam je w dużym szklanym słoiku :)

eagle

Zadanych pytań: 32

22.09.2015 11:10

w puszce metalowej po ciasteczkach

Róża1

Zadanych pytań: 7

22.09.2015 11:35

ja przechowuję w papierowej torebce .

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

22.09.2015 11:52

W papierowej torebce

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

22.09.2015 12:15

najlepiej w papierowej lub płóciennej torebce

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

22.09.2015 12:42

lepiej żeby miały powietrze,np w torebce papierowej

kasiaw

Zadanych pytań: 470

22.09.2015 12:43

zarówno grzyby suszone jak i sliwki przechowuję w płóciennych woreczkach

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak