Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

04.05.2015 13:40

W czym najczęściej pieczecie panierowaną rybę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

04.05.2015 14:14

na patelni na oleju

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

04.05.2015 21:55

na patelni na oleju

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.05.2015 22:50

panierowaną rybę tylko smażę, piekę ale bez panierki i wtedy na blaszce,w folii aluminiowej

Odpowiedzi (40)

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

04.05.2015 13:40

w rękawie, na patelni, na blasze;

Konczi

Zadanych pytań: 632

04.05.2015 13:42

Panierowaną rybkę smażę najczęściej na patelni

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.05.2015 13:48

najczęściej smażę na patelni

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

04.05.2015 13:50

panierowaną rybę smażę tylko na patelni

Renata9

Zadanych pytań: 329

04.05.2015 14:44

Najczęściej na patelni na oleju

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

04.05.2015 14:55

na patelni na oleju lub maśle klarowanym

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.05.2015 15:44

ja na blaszce albo w rękawie

marzut

Zadanych pytań: 4

04.05.2015 15:58

na patelni, lub w piekarniku jeśli zależy mi na wersji fit :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.05.2015 16:14

jak panieruję to smażę na oleju. piekę marynowane lub w śmietance

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.05.2015 16:21

najczęściej smazę na patelni rzadko piekę w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak