Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

04.05.2015 13:40

W czym najczęściej pieczecie panierowaną rybę?

Odpowiedzi (40)

engie23

Zadanych pytań: 1

05.05.2015 22:28

jeśli w panierce to tylko na patelni

Mancia w kuchni

Zadanych pytań: 20

06.05.2015 07:52

polewam oliwą i wkładam na najwyższą półkę w piekarniku na funkcję grill ;)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

07.05.2015 08:29

Panierowana smażę, bez panierki na grilla albo w piekarniku :) A makrelę gotuję :)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

08.05.2015 17:19

taką rybę częściej smażę niż zapiekam

pajbek

Zadanych pytań: 257

08.05.2015 20:09

Najczęściej smażę na patelni ;-)

paulina2157

Zadanych pytań: 17

13.05.2015 09:19

na patelni z niewielką ilością oleju

magda1976

Zadanych pytań: 1

15.05.2015 16:42

Jak panierowana to smażę na patelni

Norgiusz

Zadanych pytań: 930

19.05.2015 14:56

najczesciej na patelni

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

16.10.2016 13:03

przeważnie smażę na patelni

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

16.10.2016 13:04

przeważnie smażę na patelni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak