Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

04.05.2015 13:40

W czym najczęściej pieczecie panierowaną rybę?

Odpowiedzi (40)

Janina

Zadanych pytań: 159

04.05.2015 17:07

Panierowaną smażę na patelni;)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.05.2015 17:10

Również smażę na patelni

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

04.05.2015 17:22

w piekarniku na blaszce

marenka

Zadanych pytań: 179

04.05.2015 18:31

Przeważnie na patelni

pestka

Zadanych pytań: 424

04.05.2015 19:33

taką rybę smażę na patelni

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

04.05.2015 19:43

Panierowaną tylko na patelni :)

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

04.05.2015 19:43

Panierowaną tylko na patelni

irenka

Zadanych pytań: 888

04.05.2015 20:10

najczęściej na patelni

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

04.05.2015 21:09

smażę na oleju na patelni

Iwusia

Zadanych pytań: 242

04.05.2015 22:33

najczęściej na patelni piekę w panierce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak