Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

04.05.2015 13:40

W czym najczęściej pieczecie panierowaną rybę?

Odpowiedzi (40)

misia53

Zadanych pytań: 339

04.05.2015 22:43

jeśli panierowana , to smaże na oleju

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

04.05.2015 23:48

Panierowaną rybę smażę na oleju na patelni. Mało kiedy piekę ją w piekarniku, na blasze, albo w rękawie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

05.05.2015 00:47

na oleju na patelni

ilka01

Zadanych pytań: 6

05.05.2015 08:45

na patelni najczęściej na oleju

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.05.2015 09:00

smażę na patelni oczywiście na oleju :)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

05.05.2015 10:02

na patelni jak większość

Ola1young

Zadanych pytań: 7

05.05.2015 12:22

w oleju na patelni

molanka

Zadanych pytań: 14

05.05.2015 13:40

w naczyniu żaroodpornym

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

05.05.2015 16:26

w panierce to tylko patelnia

halina17

Zadanych pytań: 271

05.05.2015 21:46

Panierowaną rybę smażę na patelni na maśle klarowanym lub na oleju.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak