Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

24.09.2013 13:33

w jakim naczyniu gotujecie/zapiekacie gołąbki?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

24.09.2013 13:39

W naczyniu żaroodpornym

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.09.2013 14:07

w naczyniu żaroodpornym :)

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

24.09.2013 13:34

żaroodpornym

Odpowiedzi (42)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

24.09.2013 13:35

w naczyniu żaroodpornych

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

24.09.2013 13:36

Ja w dużym stalowym rondlu, czasem w żeliwnej brytfance z pokrywą... lubię takie "gary" w starym stylu :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.09.2013 13:51

w zwykłym garnku wyłożonym liśćmi kapusty

pestka

Zadanych pytań: 424

24.09.2013 13:52

ja mam żeliwny garnek w kształcie owalnym z pokrywką

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.09.2013 13:53

mamduze naczynie do zapiekania

Izabela9

Zadanych pytań: 25

24.09.2013 13:56

Zazwyczaj w naczyniu żaroodpornym, ale jak robię dużą ilość to na blaszce od ciasta.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

24.09.2013 14:02

żaroodpornym

Ania67

Zadanych pytań: 1134

24.09.2013 14:03

w żaroodpornym albo w brytfance

Barbara13

Zadanych pytań: 21

24.09.2013 14:10

Gdy mam ich dużo to na blaszce do pieczenia ciasta i dobrze przykrywam folią aluminiową a gdy mam mniejszą ilość to w naczyniu żaroodpornym

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

24.09.2013 14:17

mam swoją ulubioną brytfankę i w niej robię gołąbki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak