Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

24.09.2013 13:33

w jakim naczyniu gotujecie/zapiekacie gołąbki?

Odpowiedzi (42)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

24.09.2013 18:59

w brytfance lub w rondlu zależy od ilości

Izka192

Zadanych pytań: 419

24.09.2013 19:09

w naczyniu żaroodpornym lub prodiżu

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

24.09.2013 19:17

Ja zapiekam na blaszce takiej z piekarnika bo zazwyczaj robie wiekszą ilość i nie mieszczą mi sie do moich naczyń zaroodpornych.

joanna30

Zadanych pytań: 50

24.09.2013 19:53

Ja gotuje w wielkim garnku

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.09.2013 19:56

w brytfannie robię

Monika37

Zadanych pytań: 40

24.09.2013 19:59

W żaroodpornym czasem w gąsiorku a czasem w rondlu z liśćmi

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

24.09.2013 21:37

mam brytfannę Silit idealna do gołąbków.

gosia561

Zadanych pytań: 1389

24.09.2013 23:32

w dużym żaroodpornym garnku

Iwusia

Zadanych pytań: 242

24.09.2013 23:41

w garnku zawsze

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

25.09.2013 09:40

W garnku na spód kładę liście z kapusty .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak