Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

24.09.2013 13:33

w jakim naczyniu gotujecie/zapiekacie gołąbki?

Odpowiedzi (42)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.09.2013 15:10

w żaroodpornym jesli w piekarniku. w rondlu z grubym dnem jesli na gazie

Ania321

Zadanych pytań: 179

24.09.2013 15:12

ja gotuję w wysokim rondlu z grubym dnem

Michał2

Zadanych pytań: 32

24.09.2013 15:40

w brytwanie lub naczyniu żaroodpornym

Seba

Zadanych pytań: 1313

24.09.2013 15:43

w naczyniu żaroodpornym

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

24.09.2013 15:48

w garnku ze stali nierdzewnej :)

Megg

Zadanych pytań: 69

24.09.2013 16:12

w naczyniu żaroodpornym

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

24.09.2013 17:00

w naczyniu żaroodpornym

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

24.09.2013 17:02

W specjalnym naczyniu.

rjustysia

Zadanych pytań: 190

24.09.2013 18:52

Gotuję w zwykłym garnku, przy czym dno wykładam pozostałymi liśćmi z kapusty.

misia53

Zadanych pytań: 339

24.09.2013 18:55

ja zawsze robię w brytfannie , na kratce układam i nie mam problemu z przypaleniem się

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak