Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

24.09.2013 13:33

w jakim naczyniu gotujecie/zapiekacie gołąbki?

Odpowiedzi (42)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

24.09.2013 14:22

w brytfance pieke

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.09.2013 14:22

W zwykłym garnku, szybkowarze albo naczyniu żaroodpornym jeśli idą do piekarnika.

m1monika

Zadanych pytań: 1208

24.09.2013 14:37

w brytfance żeliwnej :-)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

24.09.2013 14:40

w duzym garnku o grubym dnie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

24.09.2013 14:45

w brytfance żeliwnej

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

24.09.2013 14:57

W naczyniu żaroodpornym, lub w brytfanie.

Aga123

Zadanych pytań: 40

24.09.2013 14:59

Gotuję w garnku, a zapiekam w brytwanie

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

24.09.2013 15:04

Ja najczęściej w brytfance

ao_12

Zadanych pytań: 38

24.09.2013 15:06

a ja albo gotuję w zwykłym garnku albo w szybkowarze

Janina

Zadanych pytań: 159

24.09.2013 15:06

W garku wyłożonym liśćmi, albo w brytwannie żeliwnej;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak