Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anka1988

Zadanych pytań: 25

31.12.2016 23:00

W tym roku miałam dużą ilość fasolki szparagowej w ogródku, część by nie zepsuła się zamroziłam. Jednak nie ma ona już tego samego smaku po ugotowaniu. czy mrożąc ją należy ją wcześniej kilka minut pogotować? czy taki zabiegł pomógł by aby zachować jej smak?

Odpowiedzi (43)

marta1371

Zadanych pytań: 563

03.01.2017 21:48

Najlepsza jest świeża fasolka, przed zamrożeniem zawsze blanszuję.

edytazaw89@wp

Zadanych pytań: 5

14.01.2017 08:54

Ja nie gotuje i jest dość dobra

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

21.01.2017 09:49

Najlepiej blanszować przed zamrożeniem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak