Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

19.09.2014 07:50

Witam. Czasami zdarza się, że olej bardzo pryska na patelni, tak miałam wczoraj gdy smażyłam rybkę. Czy znacie sposoby, aby temu zaradzić ?

Odpowiedzi (41)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

19.09.2014 13:32

fajny pomysł z tymi pokrywkami siatkowymi :-)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

19.09.2014 14:07

u mnie też często pryska, ale powodem jest woda

Klausia

Zadanych pytań: 251

19.09.2014 14:16

Tłuszcz nie może być przegrzany, ale często to po prostu nadmiar wody jest winowajcą.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

19.09.2014 14:59

chyba nie da się temu zaradzić zostaje jedynie osączanie nadmiaru wody

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

19.09.2014 15:09

musiało zawierac coś wode

Seba

Zadanych pytań: 1313

19.09.2014 15:34

musisz dobrze pozbyć się wody ponieważ ona z połączeniem oleju jest przyczyną pryskania

ada.la

Zadanych pytań: 39

19.09.2014 16:45

masz zdecydowanie nadmiar wody w rybie

Helena63

Zadanych pytań: 14

19.09.2014 17:00

produkt jaki wrzucamy na patelnię musi być osuszony, z jak najmniejszą ilością wody

gacopierz23

Zadanych pytań: 1967

19.09.2014 17:31

słyszałam że dodanie soli do oleju pomaga sama tego nie sprawdziłam

Cranberry

Zadanych pytań: 34

19.09.2014 18:08

Dokładnie osuszam ręcznikiem papierowym :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak