Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

27.04.2016 19:07

Witam, czy mrożone kurki gotujecie przed smażeniem na maśle ? Czy już rozmrożone nie gotujecie i wrzucacie od razu na patelnie ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Odpowiedzi (45)

Jumper123

Zadanych pytań: 24

27.04.2016 23:55

wrzucam od razu na patelnie

pestka

Zadanych pytań: 424

28.04.2016 00:25

od razu smażę , nie gotuję

berys18

Zadanych pytań: 1434

28.04.2016 08:16

nie obgotowuję, od razu podsmażam

Motorek

Zadanych pytań: 1446

28.04.2016 08:28

ja nie gotuję tylko od razu daję na masło

Wacław

Zadanych pytań: 1269

28.04.2016 08:57

mrożone wrzucamy na patelnię

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

28.04.2016 09:01

zamrożone na patelnię, przed mrożeniem są obgotowane..

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

28.04.2016 10:07

mrożone wrzucam na patelnię

Franciszek

Zadanych pytań: 4

28.04.2016 10:08

przed mrożeniem obgotowywuję

ZEWA

Zadanych pytań: 190

28.04.2016 10:13

Wrzucam na patelnię ale przed mrożeniem blanszuję.

ilka01

Zadanych pytań: 6

28.04.2016 10:29

blanszuję przed mrożeniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak