Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

27.04.2016 19:07

Witam, czy mrożone kurki gotujecie przed smażeniem na maśle ? Czy już rozmrożone nie gotujecie i wrzucacie od razu na patelnie ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Odpowiedzi (45)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

28.04.2016 10:31

Odrazu smaże nie gotuje

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.04.2016 10:42

od razu obsmażam na masle

Habibi

Zadanych pytań: 690

28.04.2016 11:07

wcale nie korzystam z mrożonych kurek bo są paskudne, bez smaku, a do tego 2 razy na 3 razy kupione były gorzkie! inne grzyby wrzucam na masełko bez gotowania, bo szkoda mi wypłukiwać ich smak :) w zasadzie żadnych grzybów poza opieńkami nie obgotowuję

Róża1

Zadanych pytań: 7

28.04.2016 11:19

od razu smażę na masełku

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

28.04.2016 11:39

nie gotuję od razu smażę

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

28.04.2016 12:17

smażę bez gotowania

Ela427

Zadanych pytań: 12

28.04.2016 12:43

rozmrażam i smażę

Katrina.u

Zadanych pytań: 3

28.04.2016 12:56

nie gotuję smażę na maśle

Konczi

Zadanych pytań: 632

28.04.2016 13:48

od razu wrzucam na masełko - nie obgotowuje ich :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

28.04.2016 14:19

nie gotuję przed smazeniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak