Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

27.04.2016 19:07

Witam, czy mrożone kurki gotujecie przed smażeniem na maśle ? Czy już rozmrożone nie gotujecie i wrzucacie od razu na patelnie ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Odpowiedzi (45)

Benita

Zadanych pytań: 1

28.04.2016 14:24

Nigdy nie mroziłam

anka1988

Zadanych pytań: 25

28.04.2016 14:39

Ja mrożone smażę

Futka

Zadanych pytań: 2

28.04.2016 14:52

Mrożone wrzucam od razu na patelnię :D

Maridka19

Zadanych pytań: 59

28.04.2016 14:56

Ja też nie gotuję :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

28.04.2016 15:27

wrzucam na patelnię od razu

bertpvd

Zadanych pytań: 19

28.04.2016 16:22

dziękuję za doradztwo :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.04.2016 17:40

Ja nie gotuję.

Ania321

Zadanych pytań: 179

28.04.2016 20:29

ja nie obgotowuję :)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

28.04.2016 20:36

Ja obojetnie jakie grzyby nie gotuje po rozmrozeniu obgotowyje przed

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

28.04.2016 21:43

Jak były gotowane przed zamrożeniem, to nie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak