Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

27.04.2016 19:07

Witam, czy mrożone kurki gotujecie przed smażeniem na maśle ? Czy już rozmrożone nie gotujecie i wrzucacie od razu na patelnie ? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.

Odpowiedzi (45)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

28.04.2016 21:50

@Habibi kurki są pyszne ! Ja po odgotowaniu mrożę, a teraz to już z woreczka na patelnię, bez rozmrażania.

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

28.04.2016 21:58

obgotowuję krótko przed mrożeniem, potem tylko podsmażam

Madzai

Zadanych pytań: 7

29.04.2016 17:12

Od razu wrzucam na patelnię

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

30.04.2016 08:19

ja smażę od razu

Ola1984

Zadanych pytań: 295

30.04.2016 09:34

Ja również wrzucam na patelnie, bez wcześniejszego gotowania.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak