Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

03.09.2016 14:47

Witam. Dostałam trzy średnie patisony i sama nie wiem co z nich zrobić, czy zostawić jako ozdobę czy może jakoś fajnie przygotować i zjeść :) możecie coś poradzić Drodzy Doradcy:) Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Odpowiedzi (33)

Janina

Zadanych pytań: 159

03.09.2016 19:39

Zrób panierowane, są pyszne;))

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

03.09.2016 20:11

najlepiej nafaszerować mięsem

Stenka

Zadanych pytań: 467

03.09.2016 21:03

najlepiej zrobić w panierce lub w pokroić i w zalewie octowej

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

03.09.2016 21:23

Ją bym zrobiła zapiekankę lub farsz

kd045

Zadanych pytań: 7

03.09.2016 21:51

z kaszą i farszem mięsnym

Ola1984

Zadanych pytań: 295

03.09.2016 22:19

Możesz je nafaszerować ryżem mięskiem mielonym i pieczarkami, zrobić z nich zupę krem lub podać duszone jako dodatek do obiadu. Możliwości jest wiele :)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

03.09.2016 23:10

Można faszerować je mięsem mielonym lub warzywami z ryżem lub z kuskusem. Można pokroić w plastry, obtoczyć w bułce i piec jak kotlety z innych warzyw np. cukinii. Można też zrobić leczo z patisonów i np. cukinii, papryki i kiełbasy.

norweska20

Zadanych pytań: 400

03.09.2016 23:48

dodałabym do zapiekanki

norweska20

Zadanych pytań: 400

03.09.2016 23:48

dodałabym do zapiekanki

Róża1

Zadanych pytań: 7

04.09.2016 00:19

nadziewane mięsem mielonym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak