Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

03.09.2016 14:47

Witam. Dostałam trzy średnie patisony i sama nie wiem co z nich zrobić, czy zostawić jako ozdobę czy może jakoś fajnie przygotować i zjeść :) możecie coś poradzić Drodzy Doradcy:) Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Odpowiedzi (33)

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

04.09.2016 01:57

Wieki nie jadłam, a panierowane uwielbiam )

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

04.09.2016 08:18

także bym je nadziała mięsem mielonym

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.09.2016 09:13

Można też ugotować jak kalafior ;)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.09.2016 09:49

ja bym je nafaszerowała i upiekła

bertpvd

Zadanych pytań: 19

04.09.2016 10:28

ja bym je nafaszerował mięsem ;)

Lis

Zadanych pytań: 56

04.09.2016 10:53

Nadziewane mięsem mielonym, papryką.... pięknie się prezentują i do tego są bardzo smaczne:) można też zrobić w zalewie do słoików, lub zamarynować i jak cukinię na grilla lub jakieś kotleciki:)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

04.09.2016 11:01

ja bym zrobił z farszem mięsnym

Futka

Zadanych pytań: 2

04.09.2016 12:04

Ja także polecam faszerowane patisony :D

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

04.09.2016 19:29

nafaszerować np. mięsem mielonym i zapiec

Olaf*71

Zadanych pytań: 0

04.09.2016 20:11

z patisona można zrobić wszystko to co z kabaczka i cukinii

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak