Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

03.09.2016 14:47

Witam. Dostałam trzy średnie patisony i sama nie wiem co z nich zrobić, czy zostawić jako ozdobę czy może jakoś fajnie przygotować i zjeść :) możecie coś poradzić Drodzy Doradcy:) Dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Odpowiedzi (33)

anka1988

Zadanych pytań: 25

04.09.2016 20:53

tez bym nadziała, ryż/kasza, mięso mielone/kurczak, papryka

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

05.09.2016 09:46

ja bym nafaszerowała je mięsem i zapiekła

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

06.09.2016 23:09

Najlepiej nafaszerować mięsem i ryżem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak