Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.02.2015 10:58

Witam. Moja znajoma poleciła mi, aby do kotletów mielonych dodać pokrojoną podsmażoną cebulkę. Ja zawsze dodawałam surową. A Wy jaki sposób macie na dobre kotleciki?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

24.02.2015 11:26

też juz kiedyś dodawałam podsmażoną cebulkę ale jednak wolę dać surową do mielonych

ben-ka

Zadanych pytań: 459

24.02.2015 11:11

Podsmażonej cebuli nie dodaję, najczęściej jest, to surowa, a czasami zamieniam ją na czosnek.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

24.02.2015 11:00

czasami dodaję surową a czasami podsmażoną ale wielkiej różnicy w smaku kotletów mielonych przynajmniej dla mnie nie ma lubię za to dodatek czosnku w mielonych

Odpowiedzi (43)

Internetowa Kuchnia

Zadanych pytań: 49

24.02.2015 11:01

Ja zawsze dodaje podsmażaną, kotleciki są lepsze! :)

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.02.2015 11:02

Ja uwielbiam kotlety z czosnkiem i z dodatkiem suszonego majeranku:)

Malinka

Zadanych pytań: 302

24.02.2015 11:04

Ja kiedyś słyszałam, że lepiej dodawać smażoną i czasem jak robię mielone,to dodaję właśnie taką :)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

24.02.2015 11:08

Dodaję zeszkloną, wydaje mi się, że są bardziej pachnące.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

24.02.2015 11:09

Ja zawsze dodaję podsmażoną cebulkę, pieprz, majeranek, natkę pietruszki

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.02.2015 11:10

To ja daję surową , ale to dobry pomysł z tą podsmażona cebulką

Konczi

Zadanych pytań: 632

24.02.2015 11:13

u mnie wszelkie dodatki zieleniny do kotlecików są na wielki plus :) co do cebulki raz dodaję surową raz podsmażoną - warto spróbować :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.02.2015 11:21

ja dodaje podsmażoną i do mielonych i gołąbków

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.02.2015 11:34

ja daje zawsze podsmazona na maselku, tak samo do farszu na ruskie pierogi

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

24.02.2015 11:38

ja też zawsze dodaję surowa cebulę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak