Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.02.2015 10:58

Witam. Moja znajoma poleciła mi, aby do kotletów mielonych dodać pokrojoną podsmażoną cebulkę. Ja zawsze dodawałam surową. A Wy jaki sposób macie na dobre kotleciki?

Odpowiedzi (43)

Janina

Zadanych pytań: 159

24.02.2015 13:20

Zawsze do mielonych daję cebulę i czosnek nie podsmażane;)

idealme

Zadanych pytań: 62

24.02.2015 13:51

różnie, zależy jak mi się chcę :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.02.2015 13:58

różnie dodaję czasami podsmażoną czasami surową cebulę

Milka100

Zadanych pytań: 76

24.02.2015 14:27

czasami daję surową a czasami smażoną:)

joanna43

Zadanych pytań: 163

24.02.2015 14:47

ja surową

monika141

Zadanych pytań: 224

24.02.2015 15:12

ja dodaję surową cebulkę i ząbek lub dwa czosnku drobniutko posiekane

gosiag

Zadanych pytań: 0

24.02.2015 15:45

dodaje tylko surowa

norweska20

Zadanych pytań: 400

24.02.2015 15:48

ja dodaje zawsze surową, muszę spróbować z ta podsmażoną :)

BeataJ

Zadanych pytań: 103

24.02.2015 15:58

Ja zawsze podsmażam cebulę, czasami dodaję również podsmażony czosnek.

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

24.02.2015 16:13

bardzo często daję podsmażoną cebulkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak