Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.02.2015 10:58

Witam. Moja znajoma poleciła mi, aby do kotletów mielonych dodać pokrojoną podsmażoną cebulkę. Ja zawsze dodawałam surową. A Wy jaki sposób macie na dobre kotleciki?

Odpowiedzi (43)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

24.02.2015 16:41

robię różnie, ale wolę kotlety z przesmażoną cebulką

Justi2401

Zadanych pytań: 10

24.02.2015 16:47

Ja czasem dodaję podsmażoną, czasem zwykłą to zależy :) Dla mnie podstawą w kotletach mielonych jest samodzielnie zmielone mięso, a nie gotowe kupione mielone :)

Róża1

Zadanych pytań: 7

24.02.2015 16:52

też nie daję podsmażonej cebulki do mielonych.

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

24.02.2015 17:04

Najczęściej daje surową!

Barbara777

Zadanych pytań: 38

24.02.2015 18:18

Robię różnie, raz tak raz tak;-)

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

24.02.2015 18:34

Ja dodaję zawsze surową cebulę i czosnek:)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

24.02.2015 18:37

zawsze dodaję surową cebulę

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

24.02.2015 18:37

Jedne i drugie są dobre. To tak jak dodawanie czerstwej bułki namoczonej w mleku lub wodzie albo suchej tartej. Jak kto woli ;)

misia53

Zadanych pytań: 339

24.02.2015 18:42

Pól cebulki usmażonej a pół surowej daję a czosnek swoja drogą....

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

24.02.2015 18:47

tez daje smażona sa smaczniejsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak