Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Czyki

Zadanych pytań: 72

24.02.2015 10:58

Witam. Moja znajoma poleciła mi, aby do kotletów mielonych dodać pokrojoną podsmażoną cebulkę. Ja zawsze dodawałam surową. A Wy jaki sposób macie na dobre kotleciki?

Odpowiedzi (43)

adelajda

Zadanych pytań: 234

24.02.2015 11:39

Znajoma ma rację, kotlety są smaczniejsze

Renataj

Zadanych pytań: 1275

24.02.2015 11:42

Czasem dodaję podsmażoną /taką aż brązową - wtedy kotleciki mają inny smak/ a czasem surową startą na tarce o drobnych oczkach.

pestka

Zadanych pytań: 424

24.02.2015 11:44

ja dodaję surową cebulę , którą mielę przez maszynkę razem z mięsem

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.02.2015 11:47

a różnie. czasem uduszoną, czasem surową

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.02.2015 11:52

Zazwyczaj podsmażam cebulę, ale jak mi się nie chce to nie :) do kotletów dodaję trochę musztardy.

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

24.02.2015 12:00

Dodaję surową :)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

24.02.2015 12:13

też najczęściej dodaję surową cebulkę i czosnek,ale czasem przesmażam jak mam więcej czasu i chęci:)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

24.02.2015 12:20

do kotletów mielonych daje surową, do pulpecików podsmażaną

wyattearp

Zadanych pytań: 102

24.02.2015 12:53

dla mnie kotlety z podsmażoną cebulą mają lepszy smak

anemon

Zadanych pytań: 163

24.02.2015 13:02

Nigdy nie dodaję surowej, nie lubię smaku zaparzonej cebuli w kotletach. Zawsze dodaję uduszoną cebulę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak