Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

06.10.2015 18:21

Witam. Mroził ktoś z Was może rydze ? Zastanawiam się czy mogę surowe, oczyszczone wsadzić do woreczka i zamrozić czy jednak koniecznie muszę je ugotować lekko aby nie nabrały goryczki ? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi

Odpowiedzi (47)

kasiaw

Zadanych pytań: 470

07.10.2015 09:15

Ja zarówno rydze jak i inne grzyby zawsze wcześnie lekko obgotowuję a po wystudzeniu do woreczka i zamrażalnika.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

07.10.2015 09:34

dziękuję wszystkim za odpowiedzi - dałem każdemu po plusie - przepraszam że tak późno :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.10.2015 09:41

nigdy nie mroziłam rydzy ale myślę ze najlepiej lekko zblanszować

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

07.10.2015 09:50

ja zazwyczaj mrożę obgotowane grzyby/

Wacław

Zadanych pytań: 1269

07.10.2015 09:52

ja bym rydze zjadł smazone na masełku a nie mroził

dom-agi

Zadanych pytań: 2

07.10.2015 09:55

Jak mrożę grzyby, to je obgotowuję :)

inka2012

Zadanych pytań: 3

07.10.2015 10:31

zawszę obgotowuję przed zamrożeniem

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

07.10.2015 10:35

nie miałam z nimi styczności

misia53

Zadanych pytań: 339

07.10.2015 10:37

Rydzów nie miałam ale w supermarketach są mrożone podgrzybki i nie sądzę aby były obgotowywane

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.10.2015 11:23

surowych nie mroziłabym, zawsze podgotowuję grzyby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak