Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

06.10.2015 18:21

Witam. Mroził ktoś z Was może rydze ? Zastanawiam się czy mogę surowe, oczyszczone wsadzić do woreczka i zamrozić czy jednak koniecznie muszę je ugotować lekko aby nie nabrały goryczki ? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi

Odpowiedzi (47)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

07.10.2015 12:17

ja zawsze podgotowuję przed mrożeniem

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

07.10.2015 13:19

wszystkie grzyby zawsze blanszuję potem pod zimną wodę i zamrażam porcje

Ola1young

Zadanych pytań: 7

07.10.2015 13:23

rydze zaprawiamy do słoiczków nie mrozimy ich

cooleczka

Zadanych pytań: 539

08.10.2015 20:51

ja wszystkie grzyby najpierw blanszuję

Klausia

Zadanych pytań: 251

10.10.2015 20:49

Nigdy rydzów nie mroziłam, ale pewnie robi się z nim tak jak i z innymi grzybami.

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

11.10.2015 16:40

Ja zawsze gotuję a potem zamrażam

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

23.08.2016 18:27

jeszcze nie mroziłam tych grzybów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak