Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

15.12.2016 19:03

wolicie cukier biały czy jego zamienniki np. stewię ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

12.01.2017 13:01

używam białego cukru lub trzcinowego

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

10.01.2017 23:10

Używam biały cukier

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

15.12.2016 21:57

napojów nie słodzę, a do wypieków wolę jednak cukier biały albo brązowy

Odpowiedzi (51)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

15.12.2016 19:05

mało używa cukru wiec wole stewie

Alex_M

Zadanych pytań: 119

15.12.2016 19:05

wolę ksylitol :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

15.12.2016 19:42

Nigdy nie używałam stewii, ani też ksylitolu. Często cukier biały zastępuję brązowym.

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.12.2016 20:00

używamy w domu stewiię w proszku ale również suszoną a latem świeże listki i używamy w większości cukier brązowy

Stenka

Zadanych pytań: 467

15.12.2016 20:10

Używam tylko cukier, ale kawy ani herbaty nie słodzę

anemon

Zadanych pytań: 163

15.12.2016 20:27

Wolę ograniczyć cukier niż zamieniać go na stewię, nie odpowiada mi jej smak.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

15.12.2016 20:45

używam tylko zwykły cukier

anka1988

Zadanych pytań: 25

15.12.2016 20:52

ogólnie do wypieków używam cukru białego, lecz do słodzenia kawy/herbaty miodu.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

15.12.2016 20:57

ja wolę cukier biały :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.12.2016 21:00

Używam cukier biały

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak